Over ons

                        Rianne Fischer

Mijn missie is om mensen meer contact te laten maken met hun eigen wijsheid, hart en kracht en zo meer trouw te worden aan zichzelf. Vanuit die innerlijke vrijheid wordt het leven vervullender en moeitelozer.

Ik was een nieuwsgierig en onderzoekend kind. Dat bracht me op jonge leeftijd op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Dat pad leidde me langs NLP, adem - en emotioneel lichaamswerk, (Zen)meditatie, rebalancing en stembevrijding. Dans (5Ritmes) en Zijnsoriëntatie bieden mij een liefdevolle manier van bewustwording en versterken mijn lichaamsbewustzijn. Daarnaast is het leven mijn grootste leerschool; het daagt me uit en vraagt mij steeds weer om te vertrouwen. Het maakt mijn beoefening in overgave en zelfcompassie levend.

Ik ben psycholoog en lichaamsgericht begeleider/coach en trainer. Ik werk vanuit mijn hart met helderheid en humor. In organisaties lever ik een bijdrage aan ontwikkeling en bezieling als coach,  teamontwikkelaar en adviseur in verandertrajecten.

IMG_1501_edited.jpg

                       Patrick van Vught

Al sinds mijn jonge jaren ben ik geïnteresseerd in psychologie, spiritualiteit en lichaamswerk. Ik volgde diverse studies zoals marketing management, geneeskunde en studeerde in 2006 af als beeldend kunstenaar. Mijn persoonlijke ontwikkeling dank ik aan de jaren dat ik intensief bezig ben geweest met tantra, bio-energetica, innerlijk kind werk en systemisch werk. Echt thuiskomen bij mezelf heb ik echter ervaren toen ik in 2014 begon met de opleiding Zijnsoriëntatie aan het Centrum Zijnsoriëntatie. Hier komen mijn interesse in westerse psychologie, oosterse filosofie en het lichaamsgericht werken bij elkaar. Sinds ik me op dit pad begeef, is mijn levensvreugde toegenomen en ervaar ik meer rust in mezelf.

Als lichaamsgericht begeleider/coach werk ik graag met thema’s als innerlijke kracht, zelfliefde en zichtbaarheid. Het geeft mij plezier om met mijn innerlijk werk anderen te inspireren om ook een bewuster en diepgaander leven te leiden.