Over ons

retraitedag aangepast_edited.jpg

Rianne Fischer

Ik geloof in het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest als weg naar meer vrijheid en voluit leven. Ontwarren, ontwikkelen en ontmoeten, daar begeleid ik je graag in.

Ik was een nieuwsgierig en onderzoekend kind. Dat bracht me op jonge leeftijd op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Ik heb daarin verschillende richtingen verkend, zoals energie - en ademwerk, NLP, emotioneel lichaamswerk, (zen)meditatie en rebalancing. Dans (5Ritmes) en Zijnsoriëntatie bieden een liefdevolle ingang voor ontwikkeling en versterken mijn lichaamsbewustzijn. Daarnaast is het leven mijn grootste leerschool; het daagt me uit en vraagt mij steeds weer om te vertrouwen. Het maakt mijn beoefening in overgave en zelfcompassie levend.

Ik ben opgeleid tot psycholoog en Zijnsgeoriënteerd coach en trainer. Ook werk ik als teamcoach en organisatieveranderaar. Een bijdrage leveren aan leren, ontwikkelen, veranderen: dat is wat ik het liefste doe. Voor zin in leven en werk.

Ik ben als coach aangesloten bij NOBCO en Stir.

 

IMG_1501_edited.jpg

Patrick van Vught

Al sinds mijn jonge jaren ben ik geïnteresseerd in psychologie, spiritualiteit en lichaamswerk. Ik volgde diverse studies zoals marketing management, geneeskunde en studeerde in 2006 af als beeldend kunstenaar.

Mijn persoonlijke ontwikkeling dank ik aan de jaren dat ik intensief bezig ben geweest met tantra, bio-energetica, innerlijk kind werk en systemisch werk. Echt thuiskomen bij mezelf heb ik echter ervaren toen ik in 2014 begon met de opleiding Zijnsoriëntatie aan het Centrum Zijnsoriëntatie. Hier komen mijn interesse in westerse psychologie, oosterse filosofie en het lichaamsgericht werken bij elkaar. Sinds ik me op dit pad begeef, is mijn levensvreugde toegenomen en ervaar ik meer rust in mezelf.

Als lichaamsgericht begeleider/coach werk ik graag met thema’s als innerlijke kracht, zelfliefde en zichtbaarheid. Het geeft mij plezier om met mijn innerlijk werk anderen te inspireren om ook een bewuster en diepgaander leven te leiden.

  • LinkedIn
  • Instagram
meadow-g8ad471bea_1920_edited_edited.jpg

Benieuwd naar wat anderen zeggen over ons? Lees hier een aantal reviews

"Ik voelde me erg op mijn gemak bij Rianne als coach en als mens. Ik kwam bij haar voor tools om ergens mee om te gaan. Zij gaf me verrassende oplossingen en nieuwe denkwijzen. Door niet alleen erover te praten, maar er ook fysiek mee aan de slag te gaan kan ik nu veel beter uit mijn hoofd en in mijn gevoel komen. En dat terwijl ik dacht juist teveel door mijn gevoel geleid te worden. Wat een omslag!" (Sanne, coachcliënt)

"Wat ik prettig vind aan de sessies bij Rianne is haar aanwezigheid en de rust die ze biedt. Met haar zachtheid en tegelijkertijd haar scherpte weet ze me iedere keer weer uit te dagen om dieper in mezelf te duiken en zo tot nieuwe inzichten te komen." (Jasper, coachcliënt)

"Het Drieluik onder leiding van Rianne was een succes; het bracht me vreugde en vitaliteit, ik heb er volop van genoten. Het is een goede mix van: mooie muziek, lekker dansen en bewegen samen, het contact met jezelf verdiepen, lichaamsgerichte oefeningen in tweetallen, die leiden tot nieuwe ervaringen en inzichten. De rol van Rianne hierbij is van groot belang. Qua keuze van de muziek is ze een topper! Qua begeleiding van de deelnemers toont ze nabijheid wanneer dat nodig is en houdt ze op een betrokken wijze afstand wanneer dat kan. Qua sfeer biedt ze zorgvuldigheid, enthousiasme en uitnodiging tot dansen." (Anky Sleegers - van Tilburg, deelnemer Dans Drieluik)

"In een dag nam Rianne ons op een prachtige manier mee in de overgang van oud naar nieuw langs mooie vragen. Wat laat je achter, waar verlang je naar in 2022? En dat hebben we visueel gemaakt en fysiek verankerd. Wat een waardevolle dag.  Ik ging vervuld, lichter en met inspiratie weg." (Petra - Alice, deelnemer retraitedag)

"Rianne is een sprankelende, geinteresseerde en empathische coach. Ze vraagt goed door en helpt me op een liefdevolle manier om hoofd en hart steeds weer te verbinden. Ik heb beter leren luisteren naar mijn lichaam en kan daardoor veel dieper voelen wat er werkelijk speelt. Rianne helpt me om 'waar te laten zijn wat waar is' en die aanpak heeft geleid tot meer rust en een vollere verbinding met mezelf. " (Michiel,  coachcliënt)