top of page

"Ik vond het heel fijn de Zijnscirkel. Hele fijne energie die jij neerzet. Ik wist vantevoren niet wat te verwachten. Had alleen behoefte aan samen zijn met vrouwen en moment van rust. Bijzonder wat er los kwam en hoed mijn lijf de dingen ook aangeeft. Heel mooi hoe jij daar de ruimte voor creëert en geeft. Heb fijne dagen daarna gehad met en bij mijn vriend waarin ik ook meer veiligheid heb ervaren en op bepaalde aspecten meer in overgave kon gaan. Dankjewel!" (Jantien, deelnemer Zijnscirkel)

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees hier een aantal ervaringen van cliënten en deelnemers aan retraites of trainingen. Of lees ervaringsverhalen.

"Ik voelde me erg op mijn gemak bij Rianne als coach en als mens. Ik kwam bij haar voor tools om ergens mee om te gaan. Zij gaf me verrassende oplossingen en nieuwe denkwijzen. Door er niet alleen over te praten, maar er ook fysiek mee aan de slag te gaan kan ik nu veel beter uit mijn hoofd en in mijn gevoel komen. En dat terwijl ik dacht juist teveel door mijn gevoel geleid te worden. Wat een omslag." (Sanne, cliënt)

"Wat ik prettig vind aan de sessies bij Rianne is haar aanwezigheid en de rust die ze biedt. Met haar zachtheid en tegelijkertijd haar scherpte weet ze me iedere keer weer uit te dagen om dieper in mezelf te duiken en zo tot nieuwe inzichten te komen." (Jasper, cliënt)

"Rianne voelt voor mij echt en liefdevol

Rianne vraagt en stelt niet

Rianne verduidelijkt

Rianne nuanceert

Rianne laat ook iets van haarzelf zien en is daarmee een hele persoonlijke professional.

Met Rianne heb ik mooie opstellingen gedaan om meer duidelijkheid te krijgen over werk en opleidingsrichtingen. Ook hebben we mijn ziel en innerlijke criticus opgesteld. Dit alles online. Zelfs op afstand voelde ik een diepe verbinding." (Tessa, cliënt)

"Ik ben erg dankbaar dat ik de keus heb kunnen maken om mijn worstelingen serieus te nemen en met hulp aan mezelf te gaan werken, want ik dacht altijd dat ik het wel alleen kon en wist wat me te doen stond, maar dit traject heeft alles veranderd. Ik kon het niet alleen; zonder de hulp van Rianne was ik hier nog niet gekomen en misschien wel nooit. Het was een spannende stap, maar ik voelde me meteen gezien, gehoord en begrepen door Rianne, wat het makkelijker maakte om het aan te gaan. Ik ben ontzettend dankbaar voor de groei die ik afgelopen jaar heb doorgemaakt. Het is de mooiste investering in mezelf en het beste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven."

(Ilona, cliënt)

 

"Ik heb erg veel gehad aan de sessies met jou. Zeker ook de laatste, die was heel belangrijk voor mij. Door de kritische stem in mij een plek te geven en ermee in gesprek te gaan, ben ik dit deel meer gaan accepteren. Wat we toen gedaan hebben, doe ik nu nog steeds voor mezelf. En ik heb het idee dat ik nu veel beter kan voelen wat er in de diepte speelt." (Cliënt, anoniem) 

 

“Het drieluik kent een weloverwogen opbouw waarbij dans wordt afgewisseld met oefeningen en meditaties gericht op Bewust Zijn van en met alles wat er is. Rianne is aards èn spiritueel. Riannes begeleiding is inspirerend, oprecht, warm, spontaan. Tegelijkertijd weet ze met haar humor en nuchterheid iedere zweem van zweverigheid te vermijden." (Karin van de Walle, deelnemer Drieluik)

 

"Rianne gaf op een heel rustige manier aandacht aan mijn lijf. Ze nam de tijd om mij bewust te maken van mijn lichaam door aanraking die warm en vredig voelde. Daarbij vroeg ze zo nu en dan wat er in mij om ging, precies goed om met aandacht bij mijn lijf te blijven en ook te verwoorden wat er gebeurde. Heb het als zeer fijn ervaren!

De dag na de sessie voelde ik me veel minder vermoeid dan dat ik me de afgelopen weken heb gevoeld, ik was vrolijker en voelde me vitaler. Ik kan een sessie bij Rianne van harte aanbevelen!" (Michael, cliënt sessie Release into Being)

"De dansretraite biedt een mooie mix tussen dans, meditatie en oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen. Wat ik erg waardeerde was de combinatie tussen aan de ene kant stilte en het tot jezelf gericht zijn, maar aan de andere kant ook creativiteit en expressiviteit. Ik heb goed ervaren hoe het is om te dansen en in een groep te communiceren op een speelse manier die bij mezelf past. Hierbij heb ik veel ondersteuning ervaren van de gepassioneerde begeleiders en me op mijn gemak gevoeld op de magische locatie waar de dansretraite gehouden wordt." (Rik, deelnemer meerdaagse retraite)

IMG_0471_edited_edited_edited_edited.jpg

"De muziek en de uitnodiging om te bewegen waren een spiegel voor me. Ik wist al welke ritmes comfortabel voor me waren....en op sommigen sloeg ik dicht. Waarom? Geen idee, maar dat gebeurt in het dagelijks leven ook weleens. En hier werd dat ongemak juist omgezet naar een uitnodiging; kennelijk heb ik nog wat te zien, te leren en te ontdekken. Fijn om die ruimte te krijgen/voelen!" (John, deelnemer meerdaagse retraite)

"De retraite heeft heel wat los gemaakt. Door de fijne locatie en veilige sfeer heb ik een diepe stilte ervaren en zie ik in hoe ik met bepaalde dingen vooral afleiding zocht. Dankzij de korte sessie met jou heb ik mijn verdriet echt toe kunnen laten. Dat alles heeft bevrijdend gewerkt. Het dagelijks leven blijft me uitdagen, maar de ervaring van de retraite voelt als steun!" (Isabelle, deelnemer meerdaagse retraite)

"In een dag nam Rianne ons op een prachtige manier mee in de overgang van oud naar nieuw langs mooie vragen. Wat laat je achter, waar verlang je naar in 2022? En dat hebben we visueel gemaakt en fysiek verankerd. Wat een waardevolle dag. Ik ging vervuld, lichter en met inspiratie weg." (Petra, deelnemer retraitedag)

"Het weekend zit nog in mijn lijf en mind en geeft het signaal dat ik moet/wil vertragen. Ik vond het een heerlijk en rijk bad aan inzichten, liefdevolle contacten, zalige beweging en spirituele bevestiging en bedding. Dank jullie wel voor jullie professionele en liefdevolle ondersteuning van dit alles en het fijne contact wat ik met jullie heb mogen ervaren." (Hetty Broeders, lichaamsgericht therapeut, deelnemer meerdaagse retraite)

"Rianne is een sprankelende, geïnteresseerde en empathische coach. Ze vraagt goed door en helpt me op een liefdevolle manier om hoofd en hart steeds weer te verbinden. Ik heb beter leren luisteren naar mijn lichaam en kan daardoor veel dieper voelen wat er werkelijk speelt. Rianne helpt me om 'waar te laten zijn wat waar is' en die aanpak heeft geleid tot meer rust en een vollere verbinding met mezelf." (Michiel, cliënt)

"Rianne is een hele fijne coach en een warme vrouw met humor. Ze luistert goed en heeft interesse in het verhaal achter de persoon. Rianne hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon en situatie om tot nieuwe inzichten te komen. Vooral het contact maken met mijn lichaam (innerlijke gevoel) en hier aandacht voor hebben heeft mij geholpen. Ik was verrast hoeveel effect dit heeft op mijn persoonlijke groei. Door de coaching van Rianne heb ik meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht gekregen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor!" (Femke, cliënt)

"Ik vond het heel fijn de Zijnscirkel. Hele fijne energie die jij neerzet. Ik wist vantevoren niet wat te verwachten. Had alleen behoefte aan samen zijn met vrouwen en moment van rust. Bijzonder wat er los kwam en hoe mijn lijf de dingen ook aangeeft. Heel mooi hoe jij daar de ruimte voor creëert en geeft. Heb fijne dagen daarna gehad met en bij mijn vriend waarin ik ook meer veiligheid heb ervaren en op bepaalde aspecten meer in overgave kon gaan. Dankjewel!" (Jantien, deelnemer Zijnscirkel)

“Het weekend is voor mij achteraf gezien zo belangrijk geweest en nog. Ik voel dat ik, door het weekend en door jullie fijne en invoelende begeleiding, al meer kan voelen wat klopt voor mij. En dit ook gaan doorvoeren in mijn leven. Dit is echt een nieuw gevoel voor mij. Die kracht voelen, voelt zo fijn. Ontzettend bedankt hiervoor, voor het creëren van de ruimte en de veiligheid, in zo'n warme, rustgevende omgeving. Heel waardevol.” (Ellen Broos, deelnemer meerdaagse retraite)

"Ik realiseer me dat het verdriet over mijn zus er echt bij hoort. Het is fijn dat het er kan zijn. Vooral in het gesprek met jou kreeg het weer een stem. Ik voelde rust en ruimte na het gesprek met jou." (Cliënt, anoniem)

"Vanuit aandachtsvolle presentie weet Rianne een draagvlak te creëren, waar ik mij vrij voel om mijzelf al dansend te onderzoeken en te 'ont-dekken' wat zich nog verborgen hield voor mijn bewustzijn. Vrijer, ruimer en voller vervolg ik na deze dagen mijn pad." (Ingrid, deelnemer Drieluik)

"Het Drieluik onder leiding van Rianne was een succes; het bracht me vreugde en vitaliteit, ik heb er volop van genoten. Het is een goede mix van: mooie muziek, lekker dansen en bewegen samen, het contact met jezelf verdiepen, lichaamsgerichte oefeningen in tweetallen, die leiden tot nieuwe ervaringen en inzichten. De rol van Rianne hierbij is van groot belang. Qua keuze van de muziek is ze een topper! Qua begeleiding van de deelnemers toont ze nabijheid wanneer dat nodig is en houdt ze op een betrokken wijze afstand wanneer dat kan. Qua sfeer biedt ze zorgvuldigheid, enthousiasme en uitnodiging tot dansen." (Anky Sleegers - van Tilburg, deelnemer Dans Drieluik)

"Rianne heeft een warme persoonlijke benadering en durft de diepte in te gaan. Ze luistert goed, sluit precies aan en heeft interesse in jou als persoon. Door met open aanwezigheid in contact te zijn en op een rustige wijze begeleiding te bieden, geeft Rianne de veiligheid die nodig is om pijnlijke stukken aan te kijken en kwetsbaar te durven zijn. Ik raad iedereen, die behoefte heeft aan coaching, aan om met haar kennis te maken!" (Zoraïda, cliënt)

"Nogmaals hartelijk dank voor de inspirerende dag! Ik vond het een beetje spannend, maar het was weer een hele mooie ervaring.” (Letta, deelnemer retraitedag)

bottom of page