top of page

Benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees hier een aantal ervaringen van cliënten en deelnemers aan retraites of trainingen. Of lees ervaringsverhalen.

"Ik voelde me erg op mijn gemak bij Rianne als coach en als mens. Ik kwam bij haar voor tools om ergens mee om te gaan. Zij gaf me verrassende oplossingen en nieuwe denkwijzen. Door er niet alleen ever te praten, maar ook fysiek mee aan de slag te gaan kan ik nu veel beter uit mijn hoofd en in mijn gevoel komen. En dat terwijl ik dacht juist teveel door mijn gevoel geleid te worden. Wat een omslag." (Sanne, cliënt)

"Wat ik prettig vind aan de sessies bij Rianne is haar aanwezigheid en de rust die ze biedt. Met haar zachtheid en tegelijkertijd haar scherpte weet ze me iedere keer weer uit te dagen om dieper in mezelf te duiken en zo tot nieuwe inzichten te komen." (Jasper, cliënt)

"Ik heb erg veel gehad aan de sessies met jou. Zeker ook de laatste, die was heel belangrijk voor mij. Door de kritische stem in mij een plek te geven en ermee in gesprek te gaan, ben ik dit deel meer gaan accpteren. Wat we toen gedaan hebben, doe ik nu nog steeds voor mezelf. En ik heb het idee dat ik nu veel beter kan voelen wat er in de diepte speelt." (Cliënt, anoniem)

"De muziek en de uitnodiging om te bewegen waren een spiegel voor me. Ik wist al welke ritmes comfortabel voor me waren....en op sommigen sloeg ik dicht.Waarom? Geen idee, maar dat gebeurt in het dagelijks leven ook weleens. En hier werd dat ongemak juist omgezet naar een uitnodiging; kennelijk heb ik nog wat te zien, te leren en te ontdekken. Fijn om die ruimte te krijgen/voelen!" (John, deelnemer meerdaagse retraite)

"Het weekend zit nog in mijn lijf en mind en geeft het signaal dat ik moet/wil vertragen. Ik vond het een heerlijk en rijk bad aan inzichten, liefdevolle contacten, zalige beweging en spirituele bevestiging en bedding. Dank jullie wel voor jullie professionele en liefdevolle ondersteuning van dit alles en het fijne contact wat ik met jullie heb mogen ervaren.”
(Hetty Broeders, deelnemer meerdaagse retraite)

“Het weekend is voor mij achteraf gezien zo belangrijk geweest en nog. Ik voel dat ik, door het weekend en door jullie fijne en invoelende begeleiding, al meer kan voelen wat klopt voor mij. En dit ook gaan doorvoeren in mijn leven. Dit is echt een nieuw gevoel voor mij. Die kracht voelen, voelt zo fijn. Ontzettend bedankt hiervoor, voor het creëren van de ruimte en de veiligheid, in zo'n warme, rustgevende omgeving. Heel waardevol.” (Ellen Broos, deelnemer meerdaagse retraite)

"In een dag nam Rianne ons op een prachtige manier mee in de overgang van oud naar nieuw langs mooie vragen. Wat laat je achter, waar verlang je naar in 2022? En dat hebben we visueel gemaakt en fysiek verankerd. Wat een waardevolle dag. Ik ging vervuld, lichter en met inspiratie weg." (Petra - Alice, deelnemer retraitedag)

"Rianne is een sprankelende, geïnteresseerde en empathische coach. Ze vraagt goed door en helpt me op een liefdevolle manier om hoofd en hart steeds weer te verbinden. Ik heb beter leren luisteren naar mijn lichaam en kan daardoor veel dieper voelen wat er werkelijk speelt. Rianne helpt me om 'waar te laten zijn wat waar is' en die aanpak heeft geleid tot meer rust en een vollere verbinding met mezelf. " (Michiel, cliënt)

"Rianne is een hele fijne coach en een warme vrouw met humor. Ze luistert goed en heeft interesse in het verhaal achter de persoon.

Rianne hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon en situatie om tot nieuwe inzichten te komen. Vooral het contact maken met mijn lichaam (innerlijke gevoel) en hier aandacht voor hebben heeft mij geholpen. Ik was verrast hoeveel effect dit heeft op mijn persoonlijke groei. Door de coaching van Rianne heb ik meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht gekregen daar ben ik haar heel dankbaar voor!" (Femke, cliënt)

"Vanuit aandachtsvolle presentie weet Rianne een draagvlak te creëren, waar ik mij vrij voel om mijzelf al dansend te onderzoeken en te

‘ont-dekken’ wat zich nog verborgen hield voor mijn bewustzijn. Vrijer, ruimer en voller vervolg ik na deze dagen mijn pad. Dank je wel!”- (Ingrid, deelnemer Dans Drieluik)

"Het Drieluik onder leiding van Rianne was een succes; het bracht me vreugde en vitaliteit, ik heb er volop van genoten. Het is een goede mix van: mooie muziek, lekker dansen en bewegen samen, het contact met jezelf verdiepen, lichaamsgerichte oefeningen in tweetallen, die leiden tot nieuwe ervaringen en inzichten. De rol van Rianne hierbij is van groot belang. Qua keuze van de muziek is ze een topper! Qua begeleiding van de deelnemers toont ze nabijheid wanneer dat nodig is en houdt ze op een betrokken wijze afstand wanneer dat kan. Qua sfeer biedt ze zorgvuldigheid, enthousiasme en uitnodiging tot dansen." (Anky Sleegers - van Tilburg, deelnemer Dans Drieluik)

"Ik realiseer me dat het verdriet over mijn zus er echt bij hoort. Het is fijn dat het er kan zijn. Vooral in het gesprek met jou kreeg het weer een stem. Ik voelde rust en ruimte na het gesprek met jou." (Cliënt, anoniem)

"Rianne heeft een warme persoonlijke benadering en durft de diepte in te gaan. Ze luistert goed, sluit precies aan en heeft interesse in jou als persoon. Door met open aanwezigheid in contact te zijn en op een rustige wijze begeleiding te bieden, geeft Rianne de veiligheid die nodig is om pijnlijke stukken aan te kijken en kwetsbaar te durven zijn. Ik raad iedereen, die behoefte heeft aan coaching, aan om met haar kennis te maken!" (Zoraïda, cliënt)

"Nogmaals hartelijk dank voor de inspirerende dag! Ik vond het een beetje spannend, maar het was weer een hele mooie ervaring.” (Letta, deelnemer retraitedag)

bottom of page