top of page

Individuele begeleiding

foto duinen_edited_edited_edited_edited_

Voel je je somber of eenzaam? Heb je last van angsten?

Heb je je houvast verloren door een ingrijpende gebeurtenis?

Word je geregeerd door je hoofd en wil je leven vanuit je gevoel?

Zit je thuis vanwege een burn-out?

Vraag je je af deze baan of relatie nog bij je past?

Wil je meer plezier en voluit leven?

Er zijn tal van redenen om begeleiding te zoeken en je te laten ondersteunen om jezelf (weer) terug te vinden. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor individuele gesprekken.

 

In de sessies breng ik je terug naar wat er in het nu te ervaren is. Daarbij bied ik inzicht in je patronen en begeleid ik je naar een dieper contact met jezelf. Ik stel je vragen. Niet altijd gemakkelijk, wel waardevol. Soms brengt het je bij je eigen ongemakkelijke waarheid. Wat is nog niet gezien door jou? Wat wil er gevoeld worden?

Liefde voor het lichaam en Liefde voor de waarheid staan centraal in de individuele gesprekken. Wat is jouw ervaring in dit moment, zonder het te bagatelliseren, relativeren of dramatiseren? Ik stimuleer je om daar bij aanwezig te zijn met vriendelijke aandacht. De erkenning van wat 'is' werkt bevrijdend, je komt thuis in jezelf. Het geeft rust en helderheid. Er ontstaan nieuwe perspectieven.  

Voorop staat dat jij al goed bent, je bent al vrij. Ik help je te bewegen van je hoofd naar je hart en meer voelend op te merken wat er speelt in jou. Je gaat ontdekken dat je meer bent dan je verhaal en de ideeën over wie je bent of wie je zou moeten zijn. Je wordt je bewuster van je overtuigingen en de innerlijke dynamiek die jou belemmert. Je krijgt zicht op wat er in de weg staat om jouw unieke potentie te leven. We werken aan het verbinden van hoofd, hart en buik, zodat je meer toegang krijgt tot jouw innerlijke wijsheid en kunt doen wat je écht wilt.

 

Meer mens zijn, een completer mens worden, dat is waar mijn begeleiding in de kern over gaat. En zoals John Welwood (klinisch psycholoog en psychotherapeut) zo mooi zegt, vraagt dat een besef van wie je bent geworden en het gaan ont-dekken van je vrije aard: "Becoming fully human involves working with the totality of what we are - both our conditioned nature (earth) and our unconditioned nature (heaven)."

Counseling, Therapie, Coaching....

Ik krijg regelmatig de vraag welke vorm mijn begeleiding heeft. Is het coaching? Ja, soms. Is het therapie? Ja, waar nodig doen we diep werk en vraagt herstel om tijd om te doorvoelen wat aandacht vraagt of wat eerder niet gevoeld kon worden. 

Op basis van jouw vraag bespreken we wat er nodig is en maak ik een inschatting van het aantal gesprekken. Soms is het voldoende om in een paar gesprekken meer (in)zicht te krijgen. In veel gevallen is het van belang om te vertragen, te doorvoelen en te verwerken, zodat er geleidelijk een transformatie plaats kan vinden.

Langere begeleiding is ook nodig bij een proces van verlies en rouw. Of burn-out. In het laatste geval werken we aan het terug vinden van jouw vitaliteit in het besef dat het tijd vraagt om te herstellen.

De sessies duren 75 - 90 minuten. Mijn begeleiding is inzichtgevend, lichaamsgericht en met kennis van trauma (trauma informed). Ik werk vanuit de visie van Zijnsoriëntatie met bewustzijnsoefeningen, embodiment practices en methodes zoals voice dialogue, RET, meditatie & mindfulness en ACT. Indien nodig en gewenst, is er ruimte voor adem(werk) en aanraking, waarmee we dieper ontspannen en meer contact met je lichaam mogelijk maken.

 

Release into Being

In deze sessies staan zachte vormen van lichaamswerk centraal. Met aanraking, de adem en aandacht nodig ik je lichaam uit om te verzachten, waardoor je diep kunt ontspannen. Door mijn aanwezigheid en aanraking komt je zenuwstelsel tot rust en voel je je weer in balans. Je gaat je lichaam meer voelen. 

Heb je behoefte aan ontspanning en meer verbinding met jezelf, weet je welkom voor een sessie met minder woorden en meer directe ontmoeting via je lichaam. 

Deze sessies duren 60 - 75 minuten.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kijk hier voor ervaringen van anderen.

 

Tarief

Het tarief voor individuele begeleiding is € 115,- per sessie (incl BTW).

Het tarief voor een sessie 'Release into Being' is € 95.- (incl BTW).

Neem contact met me op voor het zakelijke tarief of als je ZZP'er bent.

Heb je een klein budget en wil je graag sessies doen bij mij?

Neem gerust contact met me op, we komen er samen uit.

 

Afzeggen van je afspraak

Wil je jouw afspraak verzetten of annuleren? Geen probleem, neem wel graag tijdig contact met me op. Van een afspraken die korter dan 24 uur vantevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

"Vrijheid is dat je kunt zijn in plaats van te moeten zijn"                                                          - Magritte

bottom of page