top of page

Individuele begeleiding

Voel je je somber of eenzaam?

Heb je je houvast verloren door een ingrijpende gebeurtenis?

Wil je meer leren voelen?

Of keuzes maken die vooral bij jou passen en minder gericht zijn op wat de omgeving vindt?

Zit je thuis vanwege een burn-out?

Vraag je je af deze baan of relatie nog bij je past?

Er zijn tal van redenen om begeleiding te zoeken en je te laten ondersteunen om jezelf (weer) terug te vinden. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor individuele gesprekken.

 

In de sessies breng ik je terug naar wat er in het nu te ervaren is. Daarbij bied ik inzicht en leer ik je om dieper contact te maken met jezelf. Wat is nog niet gezien door jou? Wat wil er gevoeld worden?

Ik stel je vragen. Niet altijd gemakkelijk, wel waardevol. Soms brengt het je bij je eigen ongemakkelijke waarheid. En zo laten we waar zijn, wat waar is. Dat geeft rust en ontspanning. Er ontstaat helderheid, waardoor keuzes maken gemakkelijker wordt.

 

Je gaat ontdekken dat je meer bent dan je verhaal en de ideeën over wie je bent of wie je zou moeten zijn. Je wordt je bewuster van je overtuigingen en de innerlijke dynamiek die jou belemmert. Je krijgt zicht op wat er in de weg staat om jouw unieke potentie te leven. We werken aan het verbinden van hoofd, hart en handen, zodat je jouw eigen wijsheid kan leven. 

Counseling, Therapie, Coaching....

Ik krijg regelmatig de vraag welke vorm mijn begeleiding heeft. Is het coaching? Ja, soms. Is het therapie? Ja, waar nodig doen we diep werk en nemen we de tijd om te verwerken wat aandacht vraagt.

Op basis van jouw vraag bekijken we wat er nodig is en maak ik een inschatting van het aantal gesprekken. Soms is het voldoende om in een paar gesprekken meer (in)zicht te krijgen. Het kan ook van belang zijn om te vertragen, doorvoelen en verwerken, zoals bij verlies en rouw. Of burn-out. In het laatste geval werken we aan het terug vinden van jouw vitaliteit in het besef dat het tijd kost om te herstellen.

De sessies duren 75 - 90 minuten. Mijn begeleiding is inzichtgevend en lichaamsgericht. Ik werk met methodieken uit Zijnsoriëntatie, embodiment practices, voice dialogue, RET, meditatie & mindfulness en ACT. Ook werk ik soms met adem(werk) en aanraking voor ontspanning en meer contact met je lichaam en je gevoel.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kijk hier voor ervaringen van anderen.

 

Tarief

Het tarief voor individuele begeleiding is €102,- per sessie (incl BTW).

Neem contact met me op voor het zakelijke tarief of als je ZZPer bent.

Heb je een klein budget en wil je graag sessies doen bij mij?

Neem gerust contact met me op, we komen er samen uit.

'Vrijheid is dat je kunt zijn in plaats van te moeten zijn'   
  (Magritte)

foto duinen_edited_edited.jpg
bottom of page