top of page

Individuele begeleiding

foto duinen

Voel je je somber of eenzaam? Heb je last van angsten?

Heb je je houvast verloren door een ingrijpende gebeurtenis?

Word je geregeerd door je hoofd en wil je leven vanuit je gevoel?

Wil je keuzes maken die vooral bij jou passen en minder gericht zijn op wat de omgeving vindt?

Zit je thuis vanwege een burn-out?

Vraag je je af deze baan of relatie nog bij je past?

Er zijn tal van redenen om begeleiding te zoeken en je te laten ondersteunen om jezelf (weer) terug te vinden. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor individuele gesprekken.

 

In de sessies breng ik je terug naar wat er in het nu te ervaren is. Daarbij bied ik inzicht en leer ik je om dieper contact te maken met jezelf. Wat is nog niet gezien door jou? Wat wil er gevoeld worden?

Ik stel je vragen. Niet altijd gemakkelijk, wel waardevol. Soms brengt het je bij je eigen ongemakkelijke waarheid. Ik help je om meer voelend op te merken wat er speelt in jou. En daar met vriendelijkheid aandacht aan te geven. Ervaringen doorvoelen geeft nieuwe perspectieven. En zo laten we waar zijn, wat waar is. De erkenning van wat 'is' werkt bevrijdend en geeft rust en meer contact met jezelf. Er ontstaat helderheid, waardoor keuzes maken gemakkelijker wordt. 

 

Voorop staat dat jij al goed bent, dat er niks anders hoeft. Ik breng je in contact met je eigen wijsheid, hart en innerlijke kracht. Je gaat ontdekken dat je meer bent dan je verhaal en de ideeën over wie je bent of wie je zou moeten zijn. Je wordt je bewuster van je overtuigingen en de innerlijke dynamiek die jou belemmert. Je krijgt zicht op wat er in de weg staat om jouw unieke potentie te leven. We werken aan het verbinden van hoofd, hart en buik zodat je meer toegang krijgt tot jouw eigen wijsheid en kunt doen wat je écht wilt. 

Counseling, Therapie, Coaching....

Ik krijg regelmatig de vraag welke vorm mijn begeleiding heeft. Is het coaching? Ja, soms. Is het therapie? Ja, waar nodig doen we diep werk en nemen we de tijd om te doorvoelen wat aandacht vraagt of wat eerder niet gevoeld kon worden.

Op basis van jouw vraag bespreken we wat er nodig is en maak ik een inschatting van het aantal gesprekken. Soms is het voldoende om in een paar gesprekken meer (in)zicht te krijgen. Het kan ook van belang zijn om te vertragen, doorvoelen en verwerken, zoals bij verlies en rouw. Of burn-out. In het laatste geval werken we aan het terug vinden van jouw vitaliteit in het besef dat het tijd kost om te herstellen.

De sessies duren 75 - 90 minuten. Mijn begeleiding is inzichtgevend en lichaamsgericht. Ik werk vanuit de visie van Zijnsoriëntatie met bewustzijnsoefeningen, embodiment practices en methodes zoals voice dialogue, RET, meditatie & mindfulness en ACT. Ook werk ik, indien nodig en gewenst, met adem(werk) en aanraking voor ontspanning en meer contact met je lichaam en je gevoel.

 

Release into Being

In deze sessies staan zachte vormen van lichaamswerk centraal. Met aanraking, de adem en aandacht nodig ik je lichaam uit om te verzachten, waardoor je diep kunt ontspannen. Door mijn aanwezigheid en aanraking komt je zenuwstelsel tot rust en voel je je weer in balans. Je gaat je lichaam meer voelen. 

Heb je behoefte aan ontspanning en meer verbinding met jezelf, weet je welkom voor een sessie met minder woorden en meer directe ontmoeting via je lichaam. 

Deze sessies duren 60 - 75 minuten.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kijk hier voor ervaringen van anderen.

 

Tarief

Het tarief voor individuele begeleiding is € 110,- per sessie (incl BTW).

Het tarief voor een sessie 'Release into Being' is € 92- (incl BTW).

Neem contact met me op voor het zakelijke tarief of als je ZZP'er bent.

Heb je een klein budget en wil je graag sessies doen bij mij?

Neem gerust contact met me op, we komen er samen uit.

 

Afzeggen van je afspraak

Wil je jouw afspraak verzetten of annuleren? Geen probleem, neem wel graag tijdig contact met me op. Bij afspraken die korter dan 24 uur vantevoren worden afgezegd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

"Vrijheid is dat je kunt zijn in plaats van te moeten zijn"                                                                - Magritte

bottom of page